Nansen Coaching & Inspiratie

                                         -  op ontdekkingsreis naar jezelf -

Met je eigen paard

Equine Assisted Coaching met je eigen paard, hoe mooi kan dat zijn?

Geen paard is je zo vertrouwd als je eigen paard.
Toch kun je versteld staan van wat jouw paard in een Equine Assisted Coachingssessie aan je laat zien. 

Een sessie voor jezelf kan je een (nog) mooiere band met je paard geven. Je leert je paard op een andere manier kennen en dat levert in het rijden een vernieuwde samenwerking op. Het vertrouwen in elkaar groeit.
Een mooie bonus als je met je eigen paard op ontdekkingsreis naar jezelf gaat.

Speciaal voor ruiters die last hebben van (prestatie)druk hebben we een workshop ontwikkeld die je los van het paard laat ervaren wat druk fysiek met jou doet. Daarna ga je ook ervaren wat dit voor effect heeft op je paard. Ben je nieuwsgierig? Neem dan contact op voor meer informatie of het plannen van een afspraak. We komen graag bij je op stal of bij je rijvereniging! 

Dit hoorden wij terug van ruiters die je voor gingen:  

Els: "De week na onze coachingssessie zijn de achterbenen van mijn paard voor het eerst sinds lange tijd bekapt zonder hem te hoeven sederen. Ik heb hem zelfs kunnen scheren zonder sedatie! Ook tijdens het rijden zijn we allebei veel meer ontspannen."Emmelie: "Mijn merrie was tijdens het rijden vaak stout en sprong dan weg of steigerde. Sinds onze sessie werkt ze in het rijden met me mee. Als ze nu wegspringt is ze echt ergens van geschrokken."