Nansen Coaching & Inspiratie

                                         -  op ontdekkingsreis naar jezelf -

Team

Nansen Coaching & Inspiratie is ontstaan uit twee passies van Marie-Róse Coppoolse-van Es: het coachen van mensen en liefde voor paarden.


De naam Nansen Coaching & Inspiratie is te danken aan haar paard Nansen dat zij in 2002 deze naam gaf (naar de Noorse ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen). Hij bleek een belangrijke gids en spiegel te zijn op de ontdekkingsreis naar zichzelf. Nansen is nog steeds een inspirator voor haar en werkt als co-coach graag met haar samen.

Marie-Róse heeft ruime ervaring in individuele coaching en het managen van teams.
Daarnaast heeft zij de opleiding tot Equine Assisted Coach met goed gevolg afgerond. Deze opleiding is door de Nederlandse Orde van Beroeps Coaching (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) geaccrediteerd. Omdat coachen van kinderen met inzet van paarden andere vaardigheden vraagt, heeft zij een verdiepingsopleiding in het coachen van kinderen met paarden als co-coach gevolgd. Verder werkt zij door het volgen van bijscholingen en workshops aan haar verdere ontwikkeling als coach.

Haar belangrijkste collega's zijn de paarden Nansen, Nikos, Loulou en Vick. Als volwaardige
co-coaches worden zij ingezet bij Equine Assisted Coachingsessies.

Voor de workshops en clinics van Nansen Coaching & Inspiratie wordt samengewerkt met Q-Stables. Op die manier wordt gebruik gemaakt van de expertise en het netwerk van Quintina Klop-de Muynck, trainster/instructrice van vele succesvolle dressuur- én springcombinaties.